Babor HSR

Babor HSR Vanaf begin 40 jaar begint je huid duidelijk aan elasticiteit en spankracht te verliezen. Genetisch bepaald en door het milieu veroorzaakt kunnen de meest verschillende rimpelsoorten ontstaan en je huid er ouder uit laten zien. De verschillende soorten rimpels lees je hier.
Met HSR-Lifting heeft Babor opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting bereikt. Met 5 high performance werkstoffen, die de oorzaken van rimpelvorming uitgebreid bestrijden, alle soorten rimpels efficiënt reduceren en het verlies aan spankracht zichtbaar tegengaan.

Multitendyne Plus; extracten uit sojabonen en erwten. Vermindert door de leeftijd veroorzaakte afbraak van elastine en collageen ontstane rimpels. Activeert de huidstofwisseling, remt de collageenafbraak en bevordert tegelijkertijd de nieuwe vorming van collageen en elastine. Verbetert de voedingsvoorziening en zuurstofvoorziening van je huid en versterkt je bindweefsel. Je steunweefsel wordt verstevigd en je contouren worden duidelijker zichtbaar.

Lupine; lupine-extracten en zonnebloemolie. Vermindert gravitatierimpels. Verhoogt de collageensynthese (type 1) en zorgt voor een optimale samenhang en plooiing van de afzonderlijke proteïnevezels tot complete collageenvezels. Ondersteunt zodoende diens functiecapaciteit. Verbetert de huidelasticiteit, vult het door de leeftijd veroorzaakte ingezakte weefsel weer op en verbetert de gezichtscontouren.

Carnosine; natuur-identiek aminozuur L-carnosine. Vermindert door glycatie ontstane rimpels, doordat het de versuikering van de collageenvezels reduceert. Teveel suiker laat de insulinespiegel in het organisme sterk toenemen, wat tot een verhoogde concentratie van suiker in het bloed leidt. De suiker reageert met proteïnen en peptiden en vormt dwarsverwevingen. Deze vormen hinderlijke dwarsverwevingen aan de elastische vezels (ook ‘cross-linking’ genaamd). Het collageen klontert. Dit “karamelliseren” leidt tot een verharding van de collageenvezels. Ze worden stijf en onbeweeglijk, breken zelfs, en er vormen zich rimpels. Deze zogenaamde glycatie is een natuurlijk, biologisch proces, dat zich met het ouder worden versterkt.
Carnosine verhindert het vastkoppelen van suikermoleculen aan proteïnen in het bindweefsel. De vorming van hinderlijke dwarsverwevingen aan de elastinevezels wordt zodoende gereduceerd. Zo blijven de elastine- en collageenvezels langer flexibel en actief en worden ze weer beweeglijker en elastischer.

Relaxo peptide; oligopeptide uit hibiscuzaden.
Vermindert mimische rimpels door reductie van de spiercontracties. Het uitschudden van de neurotransmitters, die voor de spiercontractie verantwoordelijk zijn, wordt verminderd. De ontspanningsfase van je huid wordt daardoor verlengd, waardoor bestaande mimische rimpeltjes duidelijk worden verminderd.

Neuro-receptor-peptide; uit plantenproteïnen gewonnen hexapeptide-47.
Vermindert plissérimpeltjes en zorgt voor een gladmakend effect. Het peptide reguleert door de binding aan specifieke receptoren en veelvoud aan proteïnen, die in je huid voor de vorming van nieuwe keratinocyten en de huidbarrière verantwoordelijk zijn. Daardoor wordt het trans epidermale waterverlies gereduceerd en je huid beter gehydrateerd. Rimpeltjes worden verminderd, je huid ziet er voller en gladder uit.

Je huid ervaart een persoonlijke lifting: ze ziet er jeugdig glad, elastisch uit en voelt strakker en steviger aan. De gezichtscontouren zijn weer duidelijker aanwezig. Rimpels en lijnen worden zichtbaar en continu gereduceerd.

Deze producten zitten in de Babor HSR Lifting lijn.
                 HSR Serum                             HSR Eye Cream
    
                HSR Cream                                   HSR Cream Rich
       
  Lia     03-02-2021 12:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies